Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Sticla whisky Alkemist, RCR Crystal, Ideala pentru whisky si lichior, 107 cl

Sticla whisky Alkemist, RCR Crystal, Ideala pentru whisky si lichior, 107cl

FABRICATA IN ITALIA


SUCCESUL GAMEI ALKEMIST CONSTA IN COMBINAREA DESIGNULUI COMPLEX CU SIMPILITATEA  TIPICA A UNUI PAHAR DE DEGUSTARE, O ALCHIMIE  CARE  FACE CA ACEASTA LINIE SA FIE UNICA. COMPOZITIA ACESTEI GAME O FACE POTRIVITA ATAT PENTRU UZ CASNIC CAT SI  PENTRU PROFESIONAL.


Sticla are o inaltime de 21.4 cm, 107 cl


 LUXION® ULTRACLEAR CRYSTAL GLASS ESTE PRIMUL CRISTAL ECOLOGIC FACUT DIN  MATERIALE 100% RECICLABILE. MATERIALUL FOLOSIT – LUXION ( sticla cristalina ) – ESTE O INOVATIE IN INDUSTRIA CRISTALULUI,  ACESTA  OFERA IUBITORULUI DE FRUMOS- CALITATE si RAFINAMENT.


CARACTERISTICILE CHEIE ALE STICLEI  LUXION SUNT STRALUCIREA, TRANSPARENTA, REZISTENTA SI  CAPACITATEA DE A MENTINE ALIMENTELE SI BAUTURILE LA TEMPERATURILE LOR ORIGINALE.


Made in Italy

Se pot spala in masina de vase

O valoare adaugata in plus este reprezentata de materialul cu care sunt realizate: Sticla Eco-Crystal, un cristalin performant si prietenos cu mediul, obtinut cu materii prime extrem de pure care fac fiecare produs 100% reciclabil. Material care garanteaza paharelor rezistenta ridicata la lovituri si spalare profesionala, pastrand intacte proprietatile de transparenta si stralucire pana la 4.000 de spalari in masina de spalat vase.


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Sticla whisky Alkemist, RCR Crystal, Ideala pentru whisky si lichior, 107 cl

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.