Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aparat Waffe 1973Wh/Red, Party Time, Ariete

Aparat Waffe 1973WH/RED, Party Time, Ariete

Vafe delicioase de ciocolată, vafe de vară cu fructe proaspete și friscă, vafe fără ouă sărate cu somon și cremă de brânză. Oricum vă plac, vafele sunt perfecte pentru orice moment al zilei: mic dejun, prânz, gustare sau cină. Cu Waffle Maker de la Party Time Ariete puteți pregăti acasă vafa preferată în câteva momente, datorită plăcilor antiaderente realizate special pentru parcela tipică de vafe. Mașina de vafe are designul inconfundabil al liniei Party Time Ariete: linii moi și culori pop care amintesc de America anilor 1950 și zilele sale fericite. Descoperă întreaga colecție Party Time: transformă-ți bucătăria într-un restaurant tipic american și distrează-te preparând floricele, crepuri, vafe și vată de zahăr. Distracția este garantată!

ORGANIZAȚI O PETRECERE WAFFLE ACASĂ!

Ciocolata, căpșunile și zahărul pudră sunt un clasic când vine vorba de vafe! Cu Waffle Maker Party Time vă puteți răsfăța cu umpluturi și puteți crea întotdeauna noi vafe gustoase. Ați încercat vreodată să „colorați” vafe amestecând cacao în aluat? Sau să-i însoțiți cu înghețată și frișcă, creând conuri alternative cu vafe în loc de vafe? Dezlănțuiți-vă creativitatea cu Waffle Maker, nu veți mai putea face fără ea!

AȚI ÎNCERCAT VREODATĂ VAFE GUSTOASE?

Cine a spus că vafele sunt bune numai pentru deserturi? Încercați-le ca înlocuitor pentru pâine prăjită sau clătite în micul dejun și brunch -uri sărate , însoțiți-le cu ouă fierte sau amestecate, somon și avocado sau șuncă și salată. Puteți crea multe combinații și vă puteți bucura de o vafe diferită în fiecare zi; iar dacă doriți să rămâneți ușor, faceți aluatul mai ușor făcând vafe fără ouă sau vafe fără unt . Pe care ai vrea să mănânci astăzi?  

Specificațiile produsului

Cod                                   1973

Putere                           700 wați

Indicator de pornire și temperatură gata

Plăci antiaderente             2

Piese masterale             4

Bobină de cablu

Încuietoare de siguranță

Dimensiuni

Lungimea produsului       25,00 cm

Lățimea produsului               21,00 cm

Înălțimea produsului       9,50 cm

Greutatea produsului       1,47 Kg

Greutatea cutiei               1,79 Kg

Greutatea principală       7,62 kg


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Aparat Waffe 1973Wh/Red, Party Time, Ariete

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.