Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Plita Gaz Crystal White Venezia, Studio Casa

Plita gaz Crystal White Venezia, Studio Casa 

Descoperă eleganța și performanța în bucătărie

Transformă-ți bucătăria într-un spațiu elegant și modern cu ajutorul plitei incorporabile pe gaz. Designul rafinat și performanța excepțională te vor inspira să creezi preparate culinare delicioase cu ușurință. Plita incorporabilă CRYSTAL WHITE VENEZIA de la Studio Casa asigură o distribuție rapidă și uniformă a căldurii, ideale pentru gătitul rapid și reacții rapide la schimbări de temperatură. Arzătoarele cu distribuție uniformă a căldurii îți permit să gătești la fel de eficient ca un chef.


Control precis

Ajustează instant temperatura pentru a sota rapid legumele, rumeni friptura sau fierbe delicat sosurile. Te bucuri de fripturi suculente cu exterior crocant, pe care doar flacăra vie îl poate oferi.

 

Grătare din fontă

Fonta reține căldura eficient și o distribuie uniform pe toată suprafața grătarului, asigurând o gătire perfectă și consistentă a alimentelor. Fonta este un material extrem de rezistent la temperaturi ridicate și zgârieturi, oferind o durată de viață lungă grătarului.

 

Gătit eficient

Plitele pe gaz consumă mai puțină energie electrică în comparație cu plitele electrice. Gama variată de arzătoare oferă opțiuni ideale pentru diverse tipuri de preparate culinare, de la fierbere la sotare rapidă. Sticla termorezistentă oferă un aspect elegant și modern, fiind totodată extrem de durabilă și ușor de curățat.

 

Design elegant

Plita CRYSTAL WHITE VENEZIA din sticlă termorezistentă, îmbină perfect performanța superioară cu un design modern și elegant care se potrivește oricărei bucătării. Suprafața netedă din sticlă se curăță rapid și simplu cu o cârpă umedă, menținând aspectul impecabil al bucătăriei tale.

  


Cod EAN5948850010198
Denumire produsCYSTAL WHITE VENEZIA
DesignClasic
Alimentare Gaz
Dimensiuni58 x 51
Greutate12
MaterialCristal alb termorezistent
CuloareAlbă
Poziție panou controlLateral
Panou controlButoane
Numărul de arzătoare4
Mare1 Mare
Normal2 Semi Rapide
Mic1 Auxiliar
Material grătareFontă
AprinzătorElectrică din buton
Puterea arzătoarelor1000W-3000W
Alte caracteristiciValvă de siguranță
Clasă energeticăA

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Plita Gaz Crystal White Venezia, Studio Casa

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.