Probabil că tocmai ce îți renovezi bucătăria sau pur și simplu dorești să îți schimbi plita și cuptorul, dar nu știi ce să alegi dintre un pachet cu plită și cuptor incorporabil și o plită incorporabilă separată de cuptor incorporabil. Indiferent de alegere, aceste electrocasnice indispensabile te vor ajuta să obții rezultate impecabile în bucătărie și să-ți impresionezi familia cu delicatese de toate tipurile.

 

cuptor electric si plita


Cuptor electric montat separat de plita incorporabila.

Fie că optezi pentru un set de incorporabile de bucătărie, sau crezi că te-ar încânta mai tare dacă ai un aragaz separat de cuptor, la  Studio Casa poți găsi o gamă largă de produse calitative la prețuri avantajoase din care să alegi cele care se potrivesc nevoilor personale.

 

Acestea fiind zise, cum îți dai seama dacă ar fi mai bine să achiziționezi un pachet cu plită și cuptor incorporabil sau dacă să le cumperi pe fiecare separat? Există mai multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare pentru a nu-ți scăpa niciun detaliu, așa că am creat pentru tine o scurtă listă cu avantajele și dezavantajele unui set de incorporabile de bucătărie comparativ cu fiecare electrocasnic incorporabil separat.

 

Îți recomandăm să citești cu atenție acest articol și să te documentezi adecvat înainte de a face o achiziție, pentru a fi sigură că alegerea făcută va aduce doar bucurie ție și familiei tale. În acest ghid ne vom concentra pe aspecte precum costurile, flexibilitatea, designul, și multe altele.

 

bucatarie cu plita si cuptor electric


 Avantajele unui set de incorporabile pentru bucătărie format din plită și cuptor


·      Flexibilitate pachet plită și cuptor electric

 

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de un set de incorporabile cu cuptor și plită este faptul că acesta poate fi amplasat în orice zonă a bucătăriei, chiar și separat. Dacă bucătăria ta este de dimensiuni mai reduse, atunci îți recomandăm să alegi un pachet cu plită și cuptor pentru a economisi din spațiul disponibil. Astfel, vei putea plasa plita în orice zonă, fără a fi nevoie să plasezi și cuptorul în același loc. Factorul de flexibilitate poate face diferența pentru multe persoane atunci când sunt nevoite să facă o alegere deoarece le permite să își configureze bucătăria așa cum își doresc.

 

·      Preț pachet plită și cuptor electric

 Întotdeauna, atunci când optezi pentru un pachet cu plită și cuptor incorporabil vei beneficia de reduceri și vei plăti mai puțin decât dacă le achiziționezi separat. Acest lucru se datorează faptului că producătorul încurajează astfel clienții să aleagă ambele electrocasnice în același set și nu va fi tentat să opteze pentru două branduri diferite unde de multe ori pot diferi anumite caracteristici produselor: culoare, design, fiabilitate, etc Un preț mai avantajos pentru un set de electrocasnice de calitate, nu poate fi decât un motiv de bucurie, ajutându-ne să ne creăm locuința de vis și să ne și încadrăm în buget.

 

·      Design pachet plită și cuptor electric

 Fiind achiziționate într-un pachet, plita și cuptorul electric incorporabil, vor avea același design, cu aceleași trăsături și culori. Acesta este încă un motiv important pentru care din ce în ce mai multe persoane aleg să cumpere un set de plită și cuptor incorporabil decât să le aleagă separat și să se chinuie cu alegerea unor modele care să se potrivească perfect.

 Seturile de incorporabile pentru bucătărie vor oferi bucătăriei tale un aspect stilat, fiind ușor de întreținut și integrat în mobilierul pe care deja îl deții. Poți alege între produse cu un stil rustic, cald și prietenos, care aduce aminte de bucătăriile de odinioară, sau un stil clasic , modern din Inox, care se încadrează într-o bucătărie modernă.

 

·      Montarea unui set de incorporabile

 Montarea seturilor cu plite și cuptoare incorporabile nu este una dificilă, dar trebuie pregătită cu mare atenție dimensiunea mobilei de bucătărie, astfel încât să se potrivească perfect în decupările acesteia.  De regulă, în caracteristicile produselor sunt descrise și dimensiunile corpurilor în care vor fi incorporate. Trebuie să măsori cu grijă toate dimensiunile plitei și cuptorului pentru a fi sigură că acestea se vor încadra în mobilă.

 

·      Instalația electrică

De cele mai multe ori, dacă nu îți construiești acum bucătăria de la zero, vei fi nevoită să îți modifici instalația electrică din această zonă pentru a monta un pachet cu plită și cuptor incorporabil, mai ales dacă plita și cuptorul sunt electrice și nu pe gaz. Așa cum am mai menționat anterior, atunci când alegi un set rustic de incorporabile sau un set modern de incorporabile pentru bucătăria ta, dorești ca, pe lângă acestea să fie calitative, să se și potrivească perfect designului bucătăriei tale. 

Dacă vrei ca plita incorporabilă să aibă un design diferit de cuptorul incorporabil, atunci te sfătuim să le alegi pe fiecare separat, după preferințele tale. Cel mai probabil vei plăti puțin mai mult, dar nimic nu se compară cu satisfacția pe care o ai atunci când bucătăria ta arată impecabil. Studio Casa îți pune la dispoziție o varietate de seturi moderne de plită și cuptor incorporabile dar și plite incorporabile și cuptoare incorporabile separat din care poți alege.

 

Toate produsele sunt de cea mai înaltă calitate, cu materiale premium, iar prețurile sunt mereu avantajoase. Indiferent de ce vei cumpăra, cu siguranță nu vei fi dezamăgită, așa că încearcă-le acum!

 

cuptor electric incorporabil rustic.


    cuptor electric incorporabil din Inox


.   cuptor electric incorporabil din Inoxpachet cuptor electric si plita incorporabila


cuptor electric incorporabil din Inox


plita incorporabila pe gaz


 Photo: gettyimages.com