Căsătoria reprezintă o etapă foarte importantă în viața oricărui tânăr, la fel cum este și mutarea în prima casă. Deși este considerat un gest simbolic, cadoul de casă nouă poate avea un impact destul de mare asupra vieții tinerilor căsătoriți în noua casă. Astfel, pe lângă urări de bine și îmbrățișări, te sfătuim să alegi un cadou care să fie cu adevărat util pentru cei proaspăt mutați și să-i ajute să își construiască o viață frumoasă în noua locuință.

 

cadou tineri casatoriti


Alegerea acestui cadou poate fi o sarcină complicată pentru oricine, mai ales dacă nu-i cunoști atât de bine pe proprietari. În trecut, invitații aduceau gazdelor lemne de foc pe post de cadou de casă nouă pentru că arderea lemnului se presupunea că alungă spiritele rele. În zilele noastre, cadouri de casă nouă populare sunt electrocasnicele, decorațiunile pentru casă sau accesoriile pentru curte și grădină.

 

Dacă ai fost invitată la o petrecere de casă noua și nu ești încă sigură ce cadou să achiziționezi, am pregătit pentru tine un ghid complet cu cele mai utile articole pe care ai putea să le faci cadou. Te invităm să citești până la capăt acest articol pentru a afla tot ce trebuie să știi despre alegerea cadoului perfect de casă nouă.

 

Noi la Studio Casa suntem convinși că cele mai utile cadouri de casă nouă pentru tineri căsătoriți sunt electrocasnicele pe care aceștia le vor folosi zilnic în noul loc pe care îl vor numi ”acasă”. Articolele prezentate în acest ghid pot fi găsite oricând pe site-ul Studio Casa la prețuri foarte accesibile. Astfel, vei putea face un cadou util și calitativ, cumpărat la cel mai bun preț posibil.

 

 

Roboți de bucătărie

După cum probabil deja știi, roboții de bucătărie sunt indispensabili într-o locuință în care se gătește, dat fiind faptul că aceștia pot îndeplini o mulțime de funcții în bucătărie și pot ușura drastic prepararea oricărei rețete mai complexe.


roboti de bucatarie 


Acestea sunt principalele motive pentru care un robot de bucătărie ar putea fi cadoul de casă nouă ideal pentru tineri căsătoriți:

 

·      Mai puțin efort la gătit – având un robot de bucătărie, frământatul aluatului pentru pizza, pâine sau cozonaci, dar și prepararea de frișcă, bătutul albușurilor de ou sau prepararea de maioneză, chiar și tocatul cărnii pentru chifteluțe sau cârnați, se face cu aproape zero efort. Tot ce trebuie să faci este doar să apeși pe un buton.

·      Timp de preparare mult mai mic – cu ajutorul unui robot de bucătărie care poate toca, mărunți și amesteca, timpul petrecut în bucătărie pentru prepararea unei rețete este mult mai mic.

 

Dacă tinerii căsătoriți pentru care dorești să achiziționezi acest cadou sunt pasionați de gătit preparate complexe care necesită timp și efort, un robot de bucătărie este cadoul perfect.

 

Mixere și blendere

 

În cazul în care te gândești să faci cadou un mixer, poți alege dintre un mixer de mână, un mixer vertical sau un mixer cu bol. În funcție de spațiul pe care tinerii căsătoriți îl au în bucătărie, le vei putea oferi un mixer de mână sau unul vertical dacă spațiul din bucătărie e limitat, sau unul cu bol, dacă bucătăria este una încăpătoare. Aceste mixere pot fi folosite pentru prepararea aluatului pentru clătite, supelor cremă, bătutul albușului de ou sau pot avea multe alte întrebuințări.

 

Blendere bucatarie


Cu ajutorul blenderelor, pe de altă parte, tinerii căsătoriți vor putea prepara smoothie-uri sănătoase din fructe și legume, piureuri din legume, sau chiar și sosuri pentru paste. Blenderele sunt mult mai ușor de folosit și pot veni în diferite forme, de la sticle în care poți prepara direct smoothie-ul dorit, la blenderele mari clasice. Mixerele și blendere pot fi un cadou de casă nouă potrivit dacă tânărul cuplu este pasionat de rețete sănătoase.


mixere bucatarie

 

 

Aspiratoare verticale sau aspiratoare cu filtrare în apă

 

Orice locuință necesită puțină curățenie, chiar și una nouă, așa că oferă-le tinerilor căsătoriți un aspirator drept cadou de casă nouă. La prima vedere poate părea un cadou ieșit din comun, dar îți garantăm că oricine simte nevoia unui aspirator, mai ales când se mută într-o nouă locuință.

 

Aspiratoare verticale fara sac


Un aspirator vertical este perfect pentru o locuință care nu dispune de un spațiu de depozitare mare, iar un aspirator cu filtrare prin apă este ideal dacă tinerii căsătoriți plănuiesc să aducă pe lume un bebeluș. Podelele dezinfectate și curate sunt esențiale pentru copii, mai ales când aceștia se tăvălesc pe jos învățând să facă primii lor pași.


aspiratoare cu filtrare in apa  

 

Pachet plită și cuptor incorporabil

 

Nu poți locui într-o casă fără o plită și un cuptor. Cum îți vei pregăti clătitele la micul dejun? Dar friptura de la cină? Astfel, un cadou de casă nouă foarte util, dar puțin mai costisitor decât celelalte din această listă este un pachet cu plită și cuptor incorporabil.

 

set plita si cuptor


Plita și cuptorul sunt, așadar, absolut necesare unei case noi, fiind utile pentru prepararea oricărui aliment ce necesită încălzire. Tânărul cuplu îți va mulțumi cu siguranță atunci când își va putea termina de renovat noua locuință și va prepara prima rețetă cu ajutorul plitei sau primul desert în cuptorul primit cadou.


 

Aparate de cafea

 

Mirosul de cafea proaspăt preparată poate face din orice loc anost un spațiu confortabil în care să dorești să petreci cât mai mut timp și să te relaxezi alături de cei dragi. Un aparat de cafea este, deci, un cadou de casă nouă cu adevărat util, care va aduce multă bucurie în viața unor tineri căsătoriți, în special dacă aceștia sunt iubitori de cafea. În funcție de buget și preferințe, poți alege un espressor manual cu pompă, un espressor automat sau o cafetieră pentru acest cadou. Există o gamă largă de sortimente din care să alegi, așa că sigur vei găsi ceva care să se potrivească cuplului.


Aparate pentru cafea 

 

Acum că ai aflat care eletrocasnice ar putea reprezenta cadouri de casă nouă cu adevărat utile pentru tineri căsătoriți, poți achiziționa unul dintre aceste produse de pe site-ul Studio Casa, unde vei găsi cele mai calitative electrocasnice la prețuri foarte bune pentru orice buzunar!