Livingul este probabil cel mai popular loc din orice locuință, locul în care întreaga familie se strânge și petrece cele mai frumoase momente. De la filmele văzute împreună în serile de weekend la sărbătorirea Crăciunului sau Paștelui, toate se întâmplă în living. Din acest motiv suntem de părere că livingul trebuie să fie cea mai comodă și relaxantă zonă din locuință, permițând tuturor membrilor familiei să se destindă și povestească evenimente din viața de zi cu zi.

 

Atunci când spui „living comod” cu siguranță că te gândești la o canapea extensibilă mare, la colțare extensibile sau la fotolii extensibile. Acestea fac din orice living un loc mult mai relaxant, în care dorești să petreci cât mai mult timp cu familia. Prin comparație cu fotoliile sau canapelele inextensibile, cele extensibile sunt mult mai versatile și mai comode fiindcă pot deveni oricând paturi foarte confortabile și încăpătoare.

 

La Studio Casa dispunem de o gamă largă de canapele, colțare și fotolii extensibile pentru confortul tău și al întregii tale familii, așa că intră acum pe site-ul nostru pentru a găsi un model care se potrivește preferințelor tale.

 

Cum alegi o canapea extensibilă?

 Înainte de a achiziționa o canapea extensibilă, trebuie să iei în calcul câțiva factori importanți legați de caracteristicile acesteia și să analizezi cu atenție toate opțiunile pe care le ai la dispoziție înainte de a face o alegere finală. Acestea sunt aspectele la care ar fi indicat să ai grijă:

 

tata si 2 copii pe canapea bej living    


femeie lucreaza in living pe canapea bleu


·      Materialul canapelei – nimic nu este mai incomod decât să vizionezi un film într-o seară de duminică și să stai pe o canapea cu un material incomod. Te sfătuim să alegi o canapea din piele ecologică sau stofă, aceste materiale fiind foarte moi și fine. Dacă deții un animal de companie, ai putea opta pentru o canapea din material textil;

 

·      Dimensiunile canapelei – aceasta depinde mai ales de dimensiunea livingului, dar și de câte persoane vor sta pe această canapea. Dacă locuiești într-o casă mai mică, atunci o canapea extensibilă de dimensiuni reduse e mai mult decât suficientă;

 

·      Designul – canapeaua aleasă ar fi bine să se asorteze și cu restul camerei, pentru a menține un aspect plăcut vizual. Poți opta pentru diferite modele și culori în funcție de preferințe;

 

·      Sistemul de extensie – acesta trebuie să fie unul foarte calitativ, din moment ce canapeaua va fi strânsă și extinsă foarte des, așa că ar fi bine să cheltui puțin mai mult la achiziționarea unei canapele pentru a fi sigură că alegi un model cât mai calitativ.

 

Din punct de vedere al sistemului de extensie, îți recomandăm canapelele Marova și Nova Relax de pe site-ul Studio Casa. Acestea au prețuri foarte bune și prezintă un raport calitate-preț incredibil, fiind realizate din materiale premium.

 

Cum alegi un colțar extensibil?

 Colțarele sunt o piesă de mobilier din ce în ce mai preferată de persoane din toată lumea, fiind destul de încăpătoare, extensibilă și cu o formă aparte. Pentru a fi sigură că alegi un colțar potrivit, trebuie să iei în calcul următoarele:

 

coltar extensibil bej in living.    


femeie pe coltar gri deschis extensibil


·      Forma colțarului – aici trebuie să ai grijă dacă dorești un colțar pe dreapta sau pe stânga, în funcție de locul în care îl vei plasa în livingul din locuință;

 

·      Stilul colțatului – stilul, culoarea și modelul colțarului extensibil trebuie să fie în ton cu designul livingului. Dacă te simți mai îndrăzneață, poți opta pentru un colțar de o culoare aprinsă, care să dea un plus de culoare și bucurie camerei;

 

·      Materiale folosite – ar trebui să alegi un colțar făcut din materiale de calitate superioară, cât mai rezistente, care să poată trece testul timpului și după utilizări repetate;

 

·      Ladă de depozitare – aceasta este un accesoriu de maximă importanță pentru un colțar extensibil, deoarece te va ajuta enorm în depozitarea pernelor și păturilor pe care le vei plasa pe colțarul extins.

 

Poți găsi oricând o gamă largă de colțari din materiale de cea mai înaltă calitate la Studio Casa. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul și să alegi piesa de mobilier care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Dacă ești în căutarea unui colțar extensibil premium, îți sugerăm să arunci o privire asupra modelului PEAK și îți garantăm că nu vei fi dezamăgită.

 

Cum alegi un fotoliu extensibil?

 Fotoliile extensibile sunt unele dintre cele mai confortabile piese de mobilier pe care le poți avea într-o locuință. Acestea se pot extinde într-un pat, fiind perfecte în situațiile în care ai nevoie de un pat în plus în locuință.

 

.   


 


Pe lângă aceasta, fotoliul extensibil este și incredibil de comod, deci nu vei simți nici o secundă vreo diferență între acesta și un pat normal. Totuși, ce trebuie să analizezi când alegi un fotoliu extensibil?

 

·      Cadrul fotoliului – acesta trebuie să fie făcut din plăci de pal, lemn sau metal pentru a fi cât mai rezistent și solid. Fotoliile extensibile din pal sunt mai ușoare și au prețuri mai accesibile, dar cele din lemn sau metal sunt mult mai rezistente;

 

·      Materialele tapițeriei – aici poți opta pentru materiale textile sintetice care sunt ușor de întreținut și destul de ieftine, sau poți alege piele ecologică, care este mult mai elegantă dar se poate zgâria cu ușurință și nici nu este foarte comodă în zilele toride de vară;

 

·      Accesoriile fotoliului – există fotolii extensibile care vin la pachet cu perne pufoase, care să sporească nivelul de confort al fotoliului, acestea reprezentând mereu un plus.

 

Din cadrul ofertelor Studio Casa în materie de fotolii extensibile, fotoliul Minuetto se remarcă prin simplitate și materiale calitative. Dacă ai citit acest articol până în acest punct, probabil că deja te-ai decis care este următoarea piesă de mobilier pe care o vei achiziționa în continuare. Nu uita că Studio Casa este mereu la dispoziția ta cu cele mai calitative canapele, colțare și fotolii extensibile la prețuri foarte bune!


 Sursa foto: geetyimages.com