Vrei să pierzi cât mai puțin timp cu procesul de căutare a lucrurilor prin casă? Ei bine, acest lucru înseamnă că trebuie să ai o casă bine organizată!  Printre soluțiile existente în piață  care te pot ajuta la organizarea casei și la depozitarea lucrurilor într-un mod ordonat, lucruri care te ajută la menținerea ordinii și la economisirea spațiului totodată, amintim câteva:


cos depozitare gri


  cossuri depozitare


1.     Dulapuri și etajere de depozitare: Acestea pot fi utilizate pentru a depozita haine, lenjerie de pat, prosoape sau alte obiecte care au nevoie de depozitare în interiorul casei.

 

2.     Cutii de depozitare: Acestea pot fi utile pentru a sorta și depozita obiectele și lucrurile din casă, pe care nu le utilizezi atât de des, cum ar fi perne, pături, haine de sezon, sau jucării. În funcție de dimensiunea cutiilor, le mai poți folosi și la depozitarea/ sortarea obiectelor mici precum bijuterii, monede, ace de cravată sau agrafe de păr.

 

3.     Organizatoare pentru sertare: Acestea pot fi utilizate pentru a organiza sertarele din bucătărie, baie,  sau din dulapurile de haine din alte camere din casă: dormitor, living, balcon, etc.

 

4.     Organizatoare pentru birou: Acestea pot fi utilizate pentru a organiza hârtiile, instrumentele de scris sau alte obiecte de birou.

 

5.     Sisteme de prindere pentru perete sau organizatoarele de perete: Acestea pot fi utilizate pentru a sorta obiecte mici. Se pot monta pe perete direct sau pe ușa de dulap și de regulă sunt prevăzute cu mai multe buzunare pentru o sortare a obiectelor cât mai clară.

6.     Husele se folosesc pentru protejarea anumitor obiecte sau lucruri din casă în timpul depozitării;  Cum ar fi huse pentru hainele de sezon sau huse pentru covoare, să le poți proteja în timpul transportului.

 

 

 

Ce sunt organizatoarele ?

 

Organizatoarele sunt accesorii sau dispozitive utilizate pentru a menține ordinea și a organiza diverse obiecte în casă, birou sau mașină.


cos bej cu material textil 


Acestea pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi lemn, plastic sau metal, dar și din materiale naturale precum carton, bumbac, fire de iarbă, etc , și pot fi utilizate pentru a organiza diverse obiecte, cum ar fi hârtiile/documentele din casă, instrumentele de scris, organizatoare pentru sertarele din bucătărie pentru a ordona tacâmurile și alte instrumente de bucătărie, organizatoare pentru haine specifice pentru sertare sau pentru dulapuri, organizatoare pentru obiectele de uz casnic cum ar fi detergenții și alte soluții de curățat.


organizator cu sertare pentru birou 


 cosuri organizare bucatarie


Un capitol aparte pot fi organizatoarele de jucării, care sunt atât de utile în menținerea ordinii și curățeniei, folosite în special în camerele copiilor.

Un alt tip de organizatoare sunt cele utilizate în mediul exterior precum grădina sau terasa – acestea se folosesc la depozitarea instrumentelor și uneltelor de grădinărit, sau la sortarea semințelor de legume, flori, etc.

 

Organizatoare pentru cameră bebeluș

 

  1. Exista mai multe motive pentru care ar putea fi util să cumpărați organizatoare pentru camera bebelușului dumneavoastră. în primul rând din considerente igienice și de curățenie, dar și de securitate. organizatoarele vă ajută să maximizați spațiul disponibil din camera bebelușului – o cameră cu mai puține obiecte este aerisită, curată, minimalistă. Acest lucru poate fi de ajutor mai ales dacă aveți o cameră de dimensiuni mici, sau dacă doriți să păstrați toate jucăriile în camera bebelușului. Organizatoarele pot fi utilizate de asemenea pentru a vă asigura că aveți acces rapid la articolele de îngrijire bebeluș necesare, cum ar fi scutecele sau ustensilele de hrănire, dar și din punct de vedere estetic.

 

 

 

 cutii organizare camera bebe

 

 

Organizator de bijuterii

 

 

Un organizator de bijuterii este o comoară în camera fiecărei doamne sau domnișoare. De regulă există foarte multe categorii de bijuterii și este important să aveți un spațiu dedicat și separat de alte categorii, cum ar fi spațiu dedicat inelelor, a lanțurilor, a ceceilor, pandantivelor, un spațiu separat pentru brățări, sau pentru agrafe de păr, elastice sau coronițe. Având toate aceste bijuterii separate, vă ajută enorm la menținerea bijuteriilor dumneavoastră în ordine și la evitarea amestecului sau pierderii acestora și totodată vă asigurați că aveți acces rapid exact la bijuteriile de care aveți nevoie!  


Organizare bijuterii

 

Un alt rol al organizatorului de bijuterii este pentru a proteja bijuteriile de zgârieturi sau alte daune în cazul în care le păstrați pe toate în același loc, sau în cazul în care plecați în călătorii, pe perioada transportului.

 

Organizator pentru încălțăminte

 

Organizatoarele pentru încălțăminte sunt accesorii , obiecte utilizate pentru a ordona și a stoca încălțămintea de la un sezon la altul, sau pentru a le transporta când plecați în călătorie.


organizator incaltaminteAcestea pot fi de diferite forme și dimensiuni, și pot fi fabricate din diferite materiale cum ar fi plastic, metal sau lemn, dar și din materiale textile sau carton. Pentru a organiza încălțămintea de acasă, recomandăm câteva produse:

1.         Rafturile pentru încălțăminte sunt utilizate pentru a stoca încălțămintea în picioare, ținând-o ordonată și accesibilă.

2.         Cutiile pentru încălțăminte care stochează încălțămintea în mod ordonat și o protejează de praf și umezeală. Acestea se folosesc la depozitarea încălțămintei de  la un sezon la altul.

3.         Suporții de pantofi sunt utilizați pentru a stoca pantofii în mod ordonat și accesibil, ținându-i în poziție verticală.

5.         Organizatoare pentru încălțăminte pliabile: sunt utilizate pentru a economisi spațiu, fiind ușor de pliat atunci când nu sunt utilizate.

 

Cutii depozitare perne, pături

 

Cutiile din carton acoperite cu material textil, sau din materiale mai groase și rezistente, pentru depozitarea pernelor și a păturilor sunt un accesoriu practic și util pentru organizarea spațiului din casă. Ele au funcții multiple și ajută orice gospodărie la păstrarea ordinii și organizarea lucrurilor în casă.

Cutiile pot fi utilizate pentru a proteja pernele și păturile de praf, umiditate și alte daune.


cutii depozitare perne


Acestea mențin pernele și păturile în ordine și pentru a le ține împreună într-un singur loc, evitând amestecarea sau pierderea lor. Totodată economisesc spațiu, fiind ușor de depozitat în dulapuri sau în pod. Din punct de vedere estetic, cutiile au un design plăcut ce se integrează în decorul casei. Sunt ușoare și pot fi manipulate foarte ușor având spații de manipulat sau mânere.

 

Husele de protecție

 

Husele de protecție sunt accesorii practice și utile, care se folosesc pentru a proteja obiectele de uz frecvent de zgârieturi, praf sau alte daune. Husele de protecție sunt disponibile în diverse dimensiuni și modele, pot fi personalizate și adaptate la nevoile utilizatorului. Acestea sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi poliester sau PVC, dar și din bumbac sau alte materiale naturale și pot fi utilizate pentru a proteja obiecte precum mobilier, haine de sezon, electronice, covoare, perdele, cărucioare bebeluși, biciclete, echipamente de grădină, etc.

Husele de protecție pentru cărucioare bebe se utilizează pentru a proteja bebelușul pe perioada transportului afară din casă, de praf, umezeală, ploaie sau insecte. Aceste huse sunt importante pentru a asigura siguranța și confortul copilului în timpul plimbărilor în afara casei.
Husele de protecție pentru haine folosite în mașina de spălat rufe sunt utile pentru protejarea hainelor mai delicate sau cele cu accesorii precum fermoare sau nasturi de la deteriorare în timpul procesului de spălare sau uscare.

 

Aceste huse de protecție se pot achiziționa în diferite mărimi și modele și se pot folosi la mașina de spălat rufe, pentru a proteja hainele delicate sau pe cele cu accesorii, de eventualele daune în timpul procesului de spălare, stoarcere.

 

 

Ce sunt husele de protecție haine?

Acestea sunt fabricate din materiale rezistente la apă și abraziune, cum ar fi poliester sau nailon, și pot fi utilizate pentru a proteja hainele de la un sezon la altul, sau pe perioada călătoriei.  Se folosesc la depozitarea rochiilor, paltoanelor, costumelor de haine, sau a echipamentelor sportive.

 

Accesorii pentru baie

Seturile de accesorii pentru baie sunt utile în organizarea și  îmbunătățirea funcționalității băii. Exemple de accesorii utile pentru baie:

·      Suporturi pentru prosoape: pentru a organiza și a usca prosoapele.

·      Savonierele pentru săpun pentru a menține aceste produse la îndemână, fără a lăsa reziduuri de săpun pe bazin sau pe duș. Sunt utile și pe perioada transportului în diverse călătorii.

·      Cutii pentru depozitare: pentru a ține produsele de îngrijire corporală, precum periuța de dinți sau rasul, în ordine.

·      Suport pentru periuță de dinți: pentru a le menține curate și la îndemână atât în casă cât și pe perioada călătoriilor.

·      Suport pentru hârtia igienică, pentru a omenține curată, accesibilă, la îndemână.  

 

La Studio Casa găsiți o gamă largă de organizatoare și cutii de depozitare, pentru a vă face viața mai ușoară în casă. Au design modern și se încadrează ușor în orice decor.