Încheierea unui an și începutul altuia reprezintă momentul ideal pentru a face ordine în locuința noastră și a ne bucura de un nou început. Cu puțină planificare și folosind câteva trucuri simple, putem transforma casa într-un spațiu bine organizat și eficientizat. Primul pas în drumul către o casă bine organizată este să evaluăm fiecare încăpere în parte și să identificăm zonele care necesită o atenție specială.

 

Organizare bucătărie

Sertarele pline și spațiile de depozitare aglomerate din bucătărie pot fi un adevărat coșmar atunci când vine vorba de găsirea ustensilelor sau a condimentelor preferate. Pentru a rezolva această problemă, poți începe prin a utiliza organizatoare sau suporturi pentru sertare, care te vor ajuta să separi și să păstrezi ordinea în interiorul lor.

 

 

 cos fetru organizare bucatarie


 

Cu rafturi și suporturi dedicate, organizarea detergenților și ustensilelor de spălat va deveni o plăcere. Fiecare produs are locul său bine definit, la îndemâna ta, pentru a face spălarea vaselor o activitate simplă și eficientă.

 

Bucură-te de bucătăria ta mai mult ca niciodată, cu fiecare lucrul la locul său. Alege soluții creative și practice pentru a-ți transforma bucătăria într-un spațiu ordonat și inspirațional.

 

etajeră mică organizare bucatarie 


 

Soluții de organizare etajere, rafturi și biblioteci
Descoperă rafturi cu design contemporan sau clasic, concepute pentru a completa perfect stilul spațiului tău. Materialele de calitate și finisajele elegante se îmbină pentru a crea piese ce adaugă rafinament oricărui living sau dormitor. Rafturile nu sunt doar spații de depozitare, ci și elemente decorative. Amestecă cărțile cu decorațiunile preferate pentru a crea un ambient plin de personalitate și stil.


cos depozitare etajera   cosuri depozitare


cosuri depozitare textile


 

Biblioteca din sufragerie sau rafturile din dormitor pot fi utilizate nu doar pentru depozitarea cărților, ci și pentru a aranja cutii decorative sau coșuri de depozitare în care să păstrezi diverse obiecte. Sortează obiectele împrăștiate după scopul lor și depozitează-le în cutii separate, astfel încât să le ai la îndemână atunci când ai nevoie de ele. De exemplu, lumânările parfumate într-o cutie, în altă cutie poți organiza albumele foto și fotografiile, într-o altă cutie uneltele și sculele împreună cu șuruburi, cuie, etc. Această metodă te ajută să profiți la maxim de fiecare centimetru disponibil și să eviți aglomerația în încăpere.

Păstrează totul la îndemână cu organizatoare pentru rafturi, concepute pentru a crea compartimente ordonate pentru diferite obiecte. Redescoperă bucuria găsirii rapide a fiecărui lucru.Cutiile de depozitare sunt un accesoriu esențial pentru casă, atunci când vrem să depozităm obiecte într-un mod  eficent. Sunt ideale pentru clasificarea și sortarea obiectelor  dimensiuni de mici  sau medii .Sunt disponibile  în diferite forme, mărimi ceea ce le face potrivite pentru orice necesitate de depozitare. Au un design plăcut ce se integrează în orice ambient.

 

Cu ajutorul cutiilor de depozitare, etajerele tale vor arăta impecabil, având la vedere doar cărți și obiectele decorative care îți plac și se integrează armonios.


Soluții depozitare haine și încălțăminte în dormitor
În dormitor, patul este punctul central al încăperii. De aceea, alegerea unui pat cu spațiu de depozitare integrat poate fi un adevărat câștig. Astfel, poți folosi acest spațiu pentru a păstra lenjeriile de pat, pernele decorative sau alte lucruri pe care preferi să le ai la îndemână, dar în același timp bine organizate
 și nu neapărat la vedere.

 

Cutiile pentru depozitarea pernelor și a păturilor sunt un accesoriu util putând fi folosite pentru:


1.    Protejarea pernelor și a păturilor: Cutiile pot fi utilizate pentru a proteja pernele și păturile de praf, umiditate și alte daune.

2.    Economisirea spațiului: Cutiile pot fi utilizate pentru a economisi spațiu, fiind ușor de depozitat în dulapuri.

3.    Estetic: Cutiile au un aspect estetic plăcut în camera, putând fi integrate ușor în decorul camerei.

4.    Transport ușor: Cutiile sunt ușoare și pot fi transportate ușor, fiind ideale pentru a fi folosite ca depozitare temporară sau pentru a fi transportate în cazul în care vă mutați.

 

etajera lemn depozitare haine  


Nu trebuie să uităm nici de dulapurile de haine, despre care se spune că sunt veșnice sursă de dezordine și haos. O soluție excelentă este utilizarea sistemelor de depozitare cu bara glisantă și cu organizatoare reglabile pe înălțime, care să permită o organizare perfectă a hainelor, accesibilitate optimă și economisirea spațiului.


solutii depozitare dulap


 

Organizatoarele pentru încălțăminte sunt accesorii utile în orice locuință, având ca scop organizarea, sortarea și  stocarea încălțămintei.Organizatoarele pot fi de diferite forme și dimensiuni. Organizatoare pentru încălțăminte pliabile: sunt cele mai appreciate fiind utilizate pentru a economisi spațiu, fiind ușor de pliat atunci când nu sunt utilizate.

 

 

Depozitare baie
Economia de spațiu în baie poate fi, de asemenea, o provocare, dat fiind faptul că este o încăpere mai mică. Folosirea rafturilor suspendate, a suporturilor pentru prosoape sau chiar a unor mici organizatoare deasupra chiuvetei te va ajuta să optimizezi spațiul și să păstrezi ordinea în toate produsele de igienă personală sau ustensilele necesare.

 


raft lemn depozitare baie 


raft lemn depozitare baieOrganizarea sălii de baie este foarte importantă având în vedere spațiu limitat pe care îl avem și multitudinea obiectelor de care avem nevoie. Alege cele mai ingenioase soluții pentru organizarea spațiului din baie, la cele mai bune prețuri.

 

Depozitare jucării


cutie cu capac pentru jucarii


cos depozitare agatat de tavangeanta cu multe buzunareDe ce ai nevoie de organizatoare mai ales în camera copiilor?

1.    Depozitare - Crearea unui spațiu ordonat și curat pentru copii.

2.     Optimizarea spațiului disponibil în camera bebelușului. Acest lucru poate fi de ajutor dacă aveți o cameră mică sau dacă doriți să păstrați doar lucrurile esențiale;

3.     Accesibilitate: Organizatoarele pot fi utilizate pentru a va asigura ca aveți acces rapid la articolele de îngrijire bebeluș necesare, cum ar fi scutecele sau ustensilele de hrănire.

4.     Estetic: Organizatoarele pot fi utilizate pentru a adăuga un aspect estetic plăcut în camera bebelușului și pot fi potrivite ca decor cu orice ambient.

 


cutii depozitare articole bebe  organizator perete articole bebe

 

În lumea minunată a copilăriei, fiecare jucărie este un personaj al unei povești fascinante. Cutiile de depozitare pentru jucării sau alte obiecte aduc ordinea și creativitatea în spațiul de joacă, pentru ca fiecare moment să fie la fel de magic precum aventura din imaginația micilor exploratori. De la cutii spațioase pentru jucăriile mai mari la variante mai mici pentru figurine și puzzle-uri, avem opțiuni pentru toate dimensiunile și forme jucăușe. Construite din materiale prietenoase cu mediul și non-toxice, cutiile sunt create pentru a rezista la jocuri și descoperiri nesfârșite. Cutii viu colorate sau pastelate, decorate cu personaje îndrăgite sau modele vesele, transformă depozitarea jucăriilor într-o activitate distractivă și plină de culoare.

sac depozitare articole bebe

În concluzie, o casă organizată și eficientă nu trebuie să fie doar un vis. Cu ajutorul soluțiilor de depozitare și a unor trucuri simple, putem transforma locuința într-un spațiu armonios și ordonat, unde ne simțim bineveniți și relaxați. Începutul unui nou an este momentul ideal să ne propunem să facem ordine în casă și să găsim soluțiile potrivite pentru optimizarea spațiului. Astfel, vom începe anul cu dreptul și vom beneficia de multiple avantaje în ceea ce privește funcționalitatea și aspectul căminului nostru.

Sărbătorim noul an cu ordine și eficiență în casa noastră și sănătate în sufletele noastre! Te invităm în showroom-urile Studio Casa să descoperi cutiile de depozitare , sau le poți comanda direct din magazinul online.