Ți s-a întâmplat vreodată să nu-ți ajungă ochiurile de aragaz pentru toate preparatele pe care vrei să le faci? Înseamnă că îți place să gătești acasă, că ai familie mare sau că ești un bucătar profesionist. De fapt se poate întâmpla și când ai musafiri și trebuie să pregătești o masă pentru mai multe persoane.  Prin urmare, experimentele tale în bucătărie necesită aparate electrocasnice funcționale care să îți ofere confort și să aibă grijă de plăcerea de a găti. Un astfel de echipament este cu siguranță un aragaz cu 5 ochiuri. Va garanta confortul muncii și îți va permite să pregătești chiar și mai multe feluri de mâncare în același timp. Așa că, acest model va atrage cu siguranță pe toți cei care iubesc să gătească și să mănânce preparate proaspete și delicioase.


aragaz 5 ochiuri


aragaz cu 5 ochiuriAvantajele folosirii unui aragaz cu 5 ochiuri

Mulți oameni aleg să cumpere un aragaz cu 5 ochiuri pentru bucătăria lor. Dispozitivul este funcțional și oferă în plus confort maxim la gătit. Cele 5 ochiuri îți permit să încălzești mai multe feluri de mâncare odată sau să le pregătești în același timp. Și, bineînțeles, este perfect pentru bucătăriile din mediul Horeca, acest aparat fiind unul profesionist, perfect pentru bucătăriile unde este un volum mare de muncă în preparat mâncare.


familie numeroasa la masa   

masa luata in familie

Adesea, atunci când pregătești o cină în familie sau o masă pentru oaspeți, aragazul standard cu 4 ochiuri nu este suficient. Ar trebui să planifici bine gătirea următoarelor feluri de mâncare, precum și aranjarea preparatelor pe farfurie.

Un arzător suplimentar rezolvă problema lipsei de spațiu pentru un alt fel de mâncare și îți permite să organizezi mai bine munca în bucătărie.

friptura la tigaie pe aragaz cu 5 ochiuri

În același timp, poți pregăti o supă delicioasă de legume, poți fierbe apă pentru paste, poți pregăti un sos proaspăt, gustos, poți încălzi o cină pentru un copil și, între timp, ai loc și pentru a găti dulceață de fructe proaspete la foc mic. Prin urmare, utilizarea unui aragaz cu 5 ochiuri scurtează timpul de lucru în bucătărie.

Aragazul cu 5 ochiuri este util mai ales pentru familiile numeroase sau atunci când în familia ta fiecare are o alimentație diferită și este necesar să se pregătească mai multe feluri de mâncare în același timp zilnic.

Desigur, modelul este recomandat și persoanelor cărora le place să invite oaspeți și să gătească mâncăruri grozave, datorită cărora fiecare întâlnire trece într-o atmosferă și mai plăcută.

mai multe oale pe aragaz 5 ochiuri

Spre deosebire de aragazurile obisnuite cu 4 ochiuri și de 50 – 60 cm lațime, cuptoarele la aragazurile mari cu 5 ochiuri au volume mari, astfel că poți prepara chiar și un curcan de 7-10 kg.


Ce model de aragaz 5 ochiuri poți alege?

În magazine sunt disponibile diferite modele de aragazuri cu 5 ochiuri, care diferă de la un model la altul prin tiputile de arzătoare ( pot fi toate pe gaz sau unul din cele cinci poate fi un arzător electric), în funcție de stilul de amenajare( aragaz stil clasic sau aragaz stil rustic) sau în ceea ce privește funcțiile suplimentare( grill, rotisor, timer, termostat, iluminare cuptor, aprindere electrică, ventilatoare, etc).

După cum se poate observa, acest aragaz cu 5 ochiuri va satisface în totalitate cerințele familiilor cu mulți membri sau ale pasionaților de gătit, astfel că, atunci când îți mobilezi bucătăria și ești în căutarea unui astfel de aparat, acesta poate fi tot ceea ce îți dorești.