1. Ce înseamnă promoţii ?

Campaniile de reduceri (promoţii) sunt caracterizate de tăieri mari de preţuri. Din punct de vedere legal, pentru orice produs sau articol aflat într-o campanie de reduceri/soldare trebuie să fie afişate vizibil şi lizibil alături de preţul iniţial în valoare absolută, cât și procentul redus. Orice campanie de reduceri trebuie să fie precedată de anunţarea ei  cu denumire şi perioadă de derulare și Regulament. Aceste informații pot fi găsite în site ori printate in magazine, dar și pe toate materialele de promovare: bannere, afișe, etichete, etc. 

2. Unde găsim ofertele şi promoţiile în online

Cele mai multe magazine, buticuri online şi retaileri online lansează periodic oferte şi promoții, la final de sezon, campanii extraordinare sau cu ocazia Black Friday. Acestea sunt făcute publice prin diferite canale sau pe paginile proprii. Produsele aflate în astfel de campanii sunt afișate în cataloage sau sunt regăsite, de obicei, în paginile de reduceri direct în site, sau printate pentru marii retaileri.

3. Black Friday 2022

Campania de Black Friday la Studio Casa este organizată în fiecare an în luna Noiembrie și este cel mai mare eveniment de shopping al anului calendaristic, care conține cele mai multe produse aflate la promoție și cele mai mari reduceri.  La americani, de unde ne-am inspirat, acest eveniment are loc într-o singură zi de Vineri, denumită „Vinerea neagră” , în ultima zi de vineri a lunii noiembrie.

Pentru campania de Black Friday 2022 de la Studio Casa, pregătim oferte la electrocasnice mari precum mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, aragazuri rustice, cuptoare și plite incorporabile, hote, frigidere. Din gama de electrocasnice mici, pregătim oferte pentru Black Friday 2022 la produse precum aspiratoare cu filtrare în apă, aspiratoare verticale, roboți de bucătărie, blendere, mixere, grill-uri și cuptoare microunde, mașini de pâine sau storcătoare de fructe. Suntem preocupați să oferim clienților noștri cele mai bune prețuri din piață la gama de aparate pentru cafea precum espressoare super automate, espressoare cu pompă, cafetiere sau aparate de cafea combi.  Din gama de mobilier, cu siguranță veți putea găsi cele mai bune oferte de preț la canapele extensibile, colțare, fotolii, scaune, mese extensibile, paturi tapițate și măsuțe de cafea. Vom pregăti oferte pentru toată casa, deci veți putea găsi și reduceri mari la categoriile de menaj: uscătoare rufe, coșuri menajere de gunoi, suporți TV, textile de casă precum lenjeriile de pat de 2 persoane din bumbac 100% și prosoape baie, pijamale și multe altele.

a. Ghidul cumpărătorului pentru Black Friday 2022

Descoperă citind ghidul cumpărăturilor Black Friday 2022 cum să găseşti cele mai bune oferte, cum să faci achiziții inteligent şi cum să nu te laşi păcălit de oferte înșelătoare.


b. Cum să găseşti oferte bune de Black Friday 2022 din România

Este cunoscut faptul că Black Friday este cel mai mare eveniment de reduceri al anului. Magazinele, retailerii şi brandurile consacrate care participă la eveniment își promovează ofertele prin diferite canale: newsletter, anunţuri online, clipuri, pagini proprii, înscrierea în comparatoare de prețuri. Pentru a avea garanția că găsești cele mai bune oferte, este recomandat să foloseşti comparatoare de preţuri, sau urmărind produsele ce prezintă interes înaintea lansării campaniei şi pe durata derulării acesteia, ca să poți verifica dacă reducerea este corectă.


c. Cum să te fereşti de înşelătorii de Black Friday 2022

Campaniile agresive practicate şi reclamele înșelătoare lansate de o parte dintre comercianţi, pot induce în eroare consumatorii. În perioada în care multe produse se anunță reduse, se poate achiziţiona emoțional, iar rezultatul nu este în final cel dorit. Specialiştii ANPC recomandă utilizarea comparatoarelor de preţuri, urmărirea produselor care prezintă interes în perioada de dinaintea campaniei de Black Friday şi research-ul utilizând motoarele de căutare înainte de a face achiziţii. Un alt aspect pe care inspectorii îl recomandă consumatorilor este să analizeze cu atenţie ofertele şi detaliile comercianţilor legate de transport.


d. Cum te pregăteşti pentru Black Friday 2022

Să te pregăteşti de Black Friday 2022 e o provocare, reducerile mari te pot face să cheltui mai mult decât ţi-ai propus! Pentru a evita această situaţie:

l Fă–ţi liste cu produsele pe care doreşti să le cumperi.

l Fă prospecţii și monitorizează prețurile în ultima lună dinaintea campaniei - acest pas te poate ajuta să economiseşti.

l Utilizează comparatoarele de preţuri.

 

e. Ofertele de Black Friday 2022 la Studio Casa

Pentru campania de Black Friday, Studio Casa propune sute de produse ce pot fi achiziţionate cu preţuri începând de la 7.90 lei. Ai o varietate mare de articole pentru casă, mobilă, decoraţiuni, textile de casă, aparate de cafea și accesorii şi electrocasnice mari sau electrocasnice mici, din care poţi selecta.


f. Întrebări şi răspunsuri frecvente despre Black Friday

·       Care este termenul legal de retur pentru produsele achiziţionate de Black Friday?

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniștii, aveti dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decat transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

·       În cât timp se primesc banii de la produsele returnate?

Banii pentru produsele returnate trebuie primiţi în 14 zile de la data la care este înregistrată solicitarea de retur.

·       Ce produse achiziţionate de Black Friday nu se pot returna?

 Produsele perisabile, cele care se deteriorează rapid. Produsele intime, care din motive de sănătate publică nu se pot returna. Produsele personalizate, făcute la comandă.   Iată 4 pași pe care trebuie să-i faci pentru a putea returna orice produs:

1. Produsele trebuie sa fie vandabile, fara defecte si impachetate in ambalajul lor initial;

2. Impreuna cu produsele, trebuie sa prezenti si bonul fiscal sau factura unde se regasesc  produsele pe care doresti sa le returnezi.

3. Completezi formularul de retur cu detalii despre ID comanda si motivul aici

4. Dupa aprobarea returului, trimiteti produsele la adresa Bdul Eroilor Nr 130 , Voluntari, Ilfov, cu orice firma de curierat doriti, returul se trimite pe costul dvs.

 

 

Analizând aceste aspecte, Black Friday 2022 poate fi cu adevărat o perioadă de achiziţii fructuoasă!