Designul mobilei pentru zona de business este un aspect important la care ne vom uita, atunci când cumpărăm mobilier pentru decorarea biroului pentru afacerea noastră. Textura, culorile, designul, dar și funcționalitatea și rezistența, toate trebuie să fie în acord cu valorile brandului businessului nostru, eleganța este un must, la fel și calitatea materialelor ce intră în componența mobilei. Detaliile sunt iarăși foarte importante – ele fac diferența între un mobilier de calitate și un mobilier ieftin

Dacă ai o afacere știi foarte bine că orice detaliu al spațiului în care vin clienții sau partenerii tăi contează enorm. Primul contact al clienților cu afacerea ta este chiar în zona de așteptare. Ea trebuie să fie amenajată cât mai bine, să fie elegantă și să asigure confort sporit indiferent de timpul petrecut acolo.

Mobilierul din această zonă va trebui să fie de calitate, elegant, din materiale premium, adaptat acelei zone. Canapelele și colțarele pentru mediul business trebuie să fie alegeri inspirate astfel încât clienti și partenerii de business să fie mai relaxati și mai dispuși să asculte ce avem de spus.

 

CUPRINS

Confortul, cel mai important aspect al mobilierului pentru mediul business

Canapelele, alegeri excelente pentru holuri si spatii de asteptare

Coltarele, potrivite pentru zonele de asteptare din cladiri de birouri si alte afaceri

 

Pe holuri sau în zonele de așteptare mobilierul e mai important decăt pare la prima vedere. Nu poți avea orice fel de piese de mobilier amplasate acolo, e bine să te gândesti la valorile brandului pe care îl reprezinți, la ceea ce vrei să transmiți, la atmosfera creată in zona respectivă.  Specialiștii în design interior pentru business sunt de părere că o canapea sau un colțar vor aduce spațiilor de așteptare un plus și vor schimba complet aspectul banal al zonelor amenajate cu scaune lipite de pereți și de multe ori prea înguste și prea puține pentru cei care așteaptă...

 

Confortul, cel mai important aspect al mobilierului pentru mediul business

Mobilierul pentru mediul business se deosebește de cel din mediul casnic atât prin confortul oferit, cât și prin aspect, texturi, materiale lemnoase utilizare in procesul de productie. Cele mai întâlnite tipuri de piese de mobilier pentru business sunt canapelele și colțarele. Ele pot oferi clienților timp de așteptare mai confortabil, mobilierul pentru business e întâlnit pe holurile instituțiilor, în zonele de așteptare din birouri, în saloane de înfrumusețare sau în domeniul HoReCa.

 

Aspectul mobilei pentru zona business va fi mereu primul la care ne vom uita când cumpărăm mobilierul pentru afacerea noastră. Textura, culorile, designul, toate trebuie să fie în acord cu valorile brandului nostru, eleganța este un must, la fel și calitatea materialelor ce intră în componența mobilei. Detaliile sunt iarăși foarte importante la mobilierul pentru business, acestea vor trebui sa iasă în evidență si sa ajute mobila sa se incadreze intr-un decor deosebit.

 

canapele sala de asteptare     canapele si coltare HoReca


Pe lângă aspectul mobilierului, confortul a devenit un element important al mobilei pentru business. Timpii de așteptare pentru clienți sau parteneri pot fi destul de mari, așa că e important sa te asiguri că au  canapele si coltare confortabile. Cu cât așteptarea este mai confortabilă pentru ei, cu atât vom avea șanse mai mari ca interacțiunile ce urmează, sa fie unele în favoarea noastră și al afacerii pe care o conducem. Confortul mobilierului pentru business nu se reduce doar la aspecte ce țin de oamenii care ne vizitează, care vor sa interacționeze cu noi. Ne gândim si la confortul nostru, la confortul angajaților, dacă le amplasăm în birouri, de exemplu. Sunt momente când poate ne dorim să ne odihnim și canapeaua sau colțarul poate fi locul perfect pentru câteva minute de respiro sau de meditație pentru încărcarea bateriilor.

 

Atunci când investim in canapele si colțare moderne pentru business vom pune pe primul plan confortul si de abia după aspectul sau versatilitatea pieselor de mobilier.

 

Canapelele sunt alegerea excelentă pentru holuri și spații de așteptare

Pe holurile instituțiilor, afacerilor deținute putem amplasa canapele de calitate, din lemn rezistent si cu finisaje deosebite dar rezistente în timp. Canapelele pot avea dimensiuni diferite, de preferat ar fi sa amplasam canapele piele ecologică sau canapele living din materiale textile rezistente in aceste spatii, sa adaptam dimensiunile comandate la spatiul efectiv avut la dispozitie. Putem opta pentru canapele ieftine, dar de calitate, din cele mai bune si mai elegante materiale, acolo unde avem si reduceri importante si o mulțime de modele și tipuri de canapele pentru business.

 

Gamele de canapele sunt versatile, calitative, aveti la dispozitie seturi de canapea cu fotolii in oferte, o canapea modulară sau canapele cu o cromatică adaptată brandului, de pildă puteti comanda o canapea verde, dacă se integrează cromatic cu stilul de amenajare ales. Când spatiile de asteptare si holurile sunt mai mari ar fi bine sa cumparati canapele cu patru locuri, sau coltare cu 5-7 locuri. Canapelele cu doua sau trei locuri sunt potrivite pentru spatii ceva mai mici.


canapea sala de asteptare   set canapea si fotolii sala de asteptare

 

Cu ajutorul unor astfel de canapele transformi rapid spatiile de asteptare si holurile in spatii primitoare, unde clientii si partenerii de discutie se pot relaxa si pot astepta in cele mai bune conditii. In plus, spre deosebire de modelele de canapele extensibile de calitate sau de o canapea extensibila 3 locuri pentru acasa, canapelele și colțarele pe care le alegeți pentru un spațiu de business nu este important să fie extensibile.

 

Pentru zona birourilor angajatilor o canapea ieftina ar fi o solutie bună, la fel si canapelele din piele ecologică de calitate și seturile de canapele cu fotolii, dacă spatiile birourilor sunt suficient de mari pentru mai multe piese de mobilier din aceasta categorie.Coltarele, potrivite pentru zonele de asteptare din cladiri de birouri si alte afaceri

 

In zonele de asteptare pot fi amplasate si coltare, un tip de canapele mai complexe, dar la fel de versatile si de elegante precum canapelele obisnuite. De regula acestea sunt piese de mobilier modulare, le puteti amplasa cum doriti in spatiile existente, sunt perfecte si pentru zonele de asteptate de dimensiuni mai mici.

 

Un coltar cu patru sau sase locuri va oferi tot confortul persoanelor care asteapta, numarul de locuri fiind mai mare decat la o canapea normala. Găsiți oi ofertă de coltare living foarte bogata: o gamă largă de coltare extensibile ieftine si de cele mai multe ori vom gasi cele mai bune coltare extensibile pentru acasa, dar si coltare pentru business.

 

set canapea si fotolii sala de asteptare   canapea sala de asteptare


Coltarele au marele avantaj ca se pot recompune usor, piesele pot fi reasezate imediat in functie de nevoi si de spatiul detinut, partile lor pot fi separate sau pot fi puse impreuna. Obtinem un impact vizual mai mare decat in cazul canapelelor. Este imbunatatita estetica zonei de amplasare, se acopera intreg spatiul de asteptare, confortul nu e afectat deloc. Pe langa toate aceste aspecte, coltarele pentru mediul business au si design deosebit, culori si texturi alese cu grija, materiale premium.

 

Si daca va ganditi sa reamenajati zona de asteptare o puteti face imediat, e si foarte usor de intretinut un coltar pentru mediul business, e foarte usor sa faceti curatenie. Deci investitia initiala, desi mai mare poate, va merita mai ales ca veti avea clienti si parteneri care se vor simti excelent cat timp se gasesc in zona de asteptare.


Sursa foto: gettyimages.com