Cele mai importante produse de menaj de care ai nevoie acasă

 

Produsele de ultimă generație destinate curățeniei casnice sunt concepute special pentru a-ți asigura un spațiu de locuit complet igienizat, confortabil și primitor într-un timp scurt și fără prea mult efort din partea ta.

Dăruiește-i locuinței tale o curățenie profesională fără să apelezi la servicii speciale! Care sunt produsele ingenioase pentru menaj, indispensabile pentru orice gospodărie? 

Coșuri menajere de gunoi

 

 Coșurile menajere sunt disponibile în zeci de variante – modele cu capac oscilant, cu pedală, ecologice, cu scrumieră, cu două compartimente pentru depozitare – modele care îmbină funcționalitatea cu design-ul, astfel încât se integrează perfect în orice stil de amenajare pentru interior sau exterior.


cosuri menajere pentru gunoi reciclabil


De ce este recomandat să păstrăm în casă mai multe coșuri menajere? Acest lucru favorizează acțiunea de colectare selectivă a deșeurilor, inițiativă din care ai de câștigat atât tu, cât și mediul natural. Colectarea deșeurilor contribuie la conservarea resurselor naturale, materialele reciclabile se transformă în materie primă, nivelul de poluare a mediului scade și consumul de energie este mai mic.

 

cosuri menajere design pentru gunoi reciclabil


Uscătoare de rufe

 

Grație tehnologiei de ultimă generație, uscătoarele de rufe sunt adaptate în funcție de nevoile fiecăruia și de spațiul disponibil. Uscătorul de rufe vertical este compact, se poate monta oriunde, iar hainele pot fi așezate pe umerașe pentru a se usca uniform și fără cute. Uscătoarele cu suport de prindere pentru radiator permit hainelor să se usuce normal, fără să blocheze răspândirea căldurii în cameră. Uscătoarele de rufe pentru cadă sau balcon sunt ideale pentru uscarea hainelor copiilor, prosoapelor, a lenjeriei - țesături care necesită spălare zilnică și uscare în timp rapid.


uscator de rufe pentru balcon


uscator de rufe pentru radiator


uscator de rufe vertical pentru dus 


Detergenți și soluții de curățat

 

Dacă dorești să te bucuri de haine complet igienizate și parfumate fără a compromite rezistența țesăturii, atunci alege detergenți rufe de la mărci de renume. Produsele mărcilor de calitate sunt dedicate fiecărui tip de țesătură, protejând rezistența fibrelor și calitatea culorilor.

 

detergenti si solutii de curatare pentru casa


Aparate de curățat cu abur

 

Aparatele de curățat cu abur și-au câștigat bine meritata popularitate, grație consumului redus de apă și energie și a capacității de anihilare a 99.99% din bacterii, chiar și fără folosirea soluțiilor toxice. Sistemul de curățare este silențios și dedicat suprafețelor multiple (gresie, parchet, faianță, linoleum, marmură, sau granit).

aparat de curatat cu aburiTu ce articole de curățare utilizezi pentru un menaj impecabil realizat, fără să recurgi la servicii profesionale?