Cu pasi repezi, toamna s-a instalat si ne-am gandit ca ar fi bine sa stiti ce fel de incalzitoare v-ar multumi cerintele! E bine de stiut ca alegerea unei surse de incalzire suplimetare se face in functie anumiti factori. Pornind de la schema de mai jos si urmarind pas cu pas aceste argumente, veti fi siguri ca ati achizitionat radiatorul, aerotema sau convectorul potrivit.

 

Protectia intregii familii inainte de toate!

Este foarte importanta  siguranta noastra si de aceea trebuie sa fim informati daca  sursele de caldura pe care ni le achizitionam sunt protejate impotriva umiditatii sau impotriva elementelor solide. Cu totii ati vazut pe etichetele produduselor IP21, IP24 etc. dar cati dintre noi stim ce inseamna aceste coduri? Va spunem noi! Sunt clase de protectie si va ajutam cu aceste informatii mai jos:


Dar la consumul de energie v-ati gandit?

Exista radiatoare care consuma mult mai putin cu performante net superioare surselor de incalzire traditionale. De aceea va recomandam DeLonghi.


Noi vindem tehnologie!

Dorim sa  evidentiem  cateva caracteristici esentiale ale gamei noastre de incalzitoare DeLonghi - lider mondial si detinator de numeroase brevete internationale pentru aceasta categorie.  

 

Vento

Tehnologie patentata, design inovativ care creaza efectul “Venturi” producand flux de aer mai cald si o emisie de caldura mai rapida cu 40% decat orice alt radiator.

 

Dragon4

Un design unic “chimney” produce un rapid de aer cald care incalzeste rapid toata incaperea. Noile modele Dragon 4 sunt dotate cu o suprafata de incalzire mai mare cu 25% fata de modele anterioare. 

 

RadiaS

Design si forma patentate, gandite sa combine eleganta, siguranta si functionalitatea. Suprafata de incalzire pentru modelele Radia este cu 35% mai mare fata de modelele clasice, obtinandu-se astfel o eficienta crescuta cu 20%."

  •  DESIGN UNIC - 
  • PERFORMANTA  - cu +35% degajare mai multa caldura prin tehnologia Real Energy
  • CONFORTEMP - Ofera confortul ideal printr-o simpla apasare de buton


CONFORTUL, SIGURANTA SI CONSUMUL REDUS DE ENERGIE 

sunt atributele principale ale radiatoarelor cu ulei DELONGHI, considerate in general cele mai eficiente si economice solutii de incalzire pe termen lung. Ele functioneaza incalzind uleiul aflat in interiorul aparatului. Uleiul incalzit emite caldura in atmosfera in jurul suprafetei radiante de metal iar miscarea de convectie arunca caldura in incapere. Se produce o caldura placuta si constanta intr-un mod foarte silentios. Radiatoarele cu ulei sunt eficiente chiar si atunci cand aparatul este oprit, continuand sa emane caldura pe termen lung