Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Spumant baie cu lavanda Herbamedicus, 500ml

Spumant baie cu lavanda Herbamedicus, 500ml

Spumant de baie din Lavanda este revigorant și revitalizant.

Extractele de Lavanda împrospătează corpul și simțurile. Are un efect revigorant, stimulează circulația sângelui.

Uleiul de lavandă este extras din florile plantei de lavandă, în primul rând prin distilare cu abur. Florile de lavandă sunt parfumate în natură și au fost folosite pentru a face potpourri de secole. În mod tradițional, uleiul esențial de lavandă a fost folosit și la fabricarea parfumurilor. Uleiul este foarte util în aromaterapie și în multe preparate și combinații aromatice.

Uleiul esențial de lavanda are proprietăți cicatrizante, antifungice, antiseptice și antiinflamatoare.

Lavanda este apreciată foarte mult pentru efectele sale benefice pentru piele și frumusețe. Este excelent pentru relaxare înainte de ora culcării, însă are și proprietăți echilibrante care sunt perfecte pentru asigurarea unor efecte energizante și revigorante.

Uleiul esențial de lavandă induce somnul și este astfel folosit ca tratament alternativ pentru insomnie. Studiile frecvente asupra pacienților vârstnici au arătat o creștere a regularității somnului lor atunci când somniferele lor normale sunt înlocuite cu niște ulei esențial de lavandă care este pus pe perne. Are un impact relaxant asupra oamenilor; prin urmare, înlocuiește adesea medicamentele moderne pentru problemele de somn.


Potrivit dermatologilor și aromaterapeuților, uleiul esențial de lavandă este unul dintre cele mai benefice uleiuri în tratamentul acneei, care este o afecțiune foarte incomodă și jenantă care afectează în primul rând tinerii pe măsură ce trec prin pubertate, dar îi poate afecta și pe adulți.


Compoziție: 


Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Polisobate-20, Lavandula Angusttifolia Herb Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Glycol, CI 16255, 51319, Linalool


Administrare:

Se pune în vană o cantitate după dorință, și se agită apa până la obținerea unei spume consistente.

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Spumant baie cu lavanda Herbamedicus, 500ml

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.