Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Detergent rufe lichid automat Ariel, Mountain Spring, 2.2L

Detergentul lichid Ariel Mountain Spring asigura o indepartare impecabila a petelor de la prima spalare*. 

 

Indeparteaza impecabil petele


Formula puternica a detergentului lichid Ariel ofera o curatare excelenta si indeparteaza petele dintr-o singura spalare*.


*Teste de laborator efectuate pe tesatura de amestec de bumbac și poliester, cu pete de tocanita de vita, sorbet de zmeura, budinca de ciocolata, intr-un ciclu de spalare la 40°C.

 

Rezultate exceptionale indiferent de culoare


Desi dur cu petele, Ariel este foarte bland cu hainele putant fi folosit atat pentru rufele albe cat si pentru cele colorate.

   

Potrivit pentru cicluri scurte


Detergentul Ariel lichid indeparteaza cu success petele chiar si la 30°C. In plus acesta se dizolva rapid fiind potrivit chiar si pentru cele mai scurte cicluri de spalare.

   

Cum cureti petele grase?


Formula speciala Ariel lichid contine agentii activi de suprafata ce indeparteaza petele de grasime, unt sau ulei de pe haine. Pentru cele mai bune rezultate toarna Ariel lichid direct pe pata astfel incat sa o acoperi in intregime. Fara a clati detergentul, spala haina in masina de spalat impreuna cu alte articole de imbracaminte. Daca lasi detergentul lichid pe pata vei imbunatati performantele spalarii.

 

 

Ariel este recomandat de catre mai multi producatori de masini de spalat de top, decat oricare alt brand la nivel global.

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Detergent rufe lichid automat Ariel, Mountain Spring, 2.2L

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.