Aragazurile rustice de la Studio Casa sunt printre cele mai bune opţiuni pentru cei care doresc să aducă un stil Vintage în bucătăria lor. Acestea au mai multe avantaje, inclusiv design-ul rustic, materialele de calitate superioară şi tehnologia avansată. Sunt fiabile și rezistenteîn timp, au butoane metalice antichizate, grătare din fontă şi capac din sticlă. Dar avantajele nu se opresc aici!

 

1. Aragaz cu design rustic

Designul rustic al aragazelor poate aduce o notă caldă şi prietenoasă în orice locuinţă. Acestea sunt frumoase şi pot fi integrate cu uşurinţă în orice decor, armonizându-se perfect într-o cromatică caldă. Astfel, aragazul rustic poate deveni punctul de atracţie al bucătăriei tale şi poate servi drept punct central atunci când inviţi prietenii sau familia pentru o cină specială.

 

2. Aragaz rustic din materiale de calitate superioară

Aragazurile rustice Studio Casa sunt soluţia perfectă pentru cei care doresc să creeze un desing tradiţional în bucătăria lor. Acestea sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate, au grătarele din fontă rezistentă şi capac din sticlă. Butoanele metalice vintage adaugă un plus de stil şi o notă autentică de epocă. Aceste aragaze au un design rustic, dar sunt și moderne în același timp fiind dotate cu tehnologie avansată. Au o construcţie solidă şi fiabilă, sunt uşor de întreţinut şi oferă o calitate superioară la prepararea alimentelor. Prin urmare, aragazul rustic este ideal pentru cei care doresc un look tradiţional în bucătăria lor.

 

3. Aragaz rustic cu tehnologie avansată

Aragazurile rustice oferă o gamă variată de opţiuni pentru prepararea şi coacerea alimentelor. Arzătoarele pe gaz pot fi de tip wok, duble, mici, mari sau medii, fiind dotate cu valve de siguranţă. Cuptoarele au ventilaţie, rotisor, grill, timmer şi termostat, iar în cazul cuptoarelor electrice se pot găsi în varianta cu rezistenţe superioare sau inferioare pentru prepararea alimentelor. Aragazurile rustice sunt foarte utile şi uşor de folosit, oferind o experienţă culinară unică și având un design deosebit.

 

4. Aragaz rustic cu arzătoare mixte

Poţi opta pentru un model cu arzătoare mixte, 3 pe gaz şi unul electric, ceea ce îl face foarte versatil și ușor de folosit. Cuptorul este foarte mare și are un sistem de control al temperaturii, astfel încât să poţi găti mâncăruri delicioase și uniform coapte. De asemenea, are un termostat digital și butoane de control care îţi permit să ajustezi temperatura în funcție de felul de mâncare pe care vrei să-l pregăteşti.

Pentru familiile numeroase, unde se găteşte mult, sau pentru profesioniştii sau pasionaţii de gătit, există modelele de aragaze rustice cu 5 arzătoare mai late. Cuptorul este mai mare decât la modelele obişnuite. Aceste aragaze sunt foarte practice şi sunt recomandate să fie utilizate în bucătăriile profesionale, unde se găteşte în cantităţi mari.

 

5. Aragaz rustic cu hotă la pachet

Acum ai oportunitatea să cumperi un set complet cu aragaz şi hotă la un preţ mai mic decât dacă ai cumpăra fiecare produs separat. Setul are aceeaşi design, produsele se potrivesc perfect între ele şi se potriveşte cu orice decor. Cu ajutorul acestui set, poţi obţine un look vintage şi să aduci un plus de căldură şi armonie în casa ta.