O locuință curată și dezinfectată înseamnă o viață sănătoasă. Cu toții ținem la sănătatea celor dragi, așa că trebuie să ne asigurăm că ne putem menține oricând casa curată, mai ales în contextul actual al unei noi pandemii.

 

Un mop cu aburi este absolut necesar dacă vrei să fii sigură că podelele tale sunt mereu lipsite de bacterii, germeni și microbi. Acest electrocasnic te va ajuta să reduci timpul pe care îl petreci făcând curat, pentru a te putea bucura de mai multe momente de fericire împreună cu familia.

 

Fie că dorești să înlocuiești un mop vechi cu un mop cu aburi sau dorești să achiziționezi un astfel de mop pentru prima oară, Studio Casa stă la dispoziția ta cu cele mai bune modele de mopuri cu aburi la prețuri foarte convenabile.

 

Continuă să citești acest articol pentru a afla tot ce trebuie să știi pentru a face alegerea corectă atunci când cumperi un mop cu aburi pentru locuința ta.

 

mop cu aburi fierbinti.    

 

Cum alegem un mop cu aburi și care sunt avantajele unui acestuia?

 

Alegerea unui mop cu aburi se face ținând cont de anumite criterii importante, care diferă în funcție de preferințe. Este esențial, însă, să alegeți un model care să poată oferi până la 99,9% protecție împotriva bacteriilor și virusurilor.

 

Avantajele utilizării unui mop cu aburi în locul unui mop clasic sunt multiple, dar cele care considerăm că îți vor ușura drastic munca sunt următoarele:

 

·      Curățare rapidă și de calitate înaltă cu foarte puțin efort – dacă te-ai obișnuit ca spălatul podelelor să îți ia o eternitate și să fie foarte obositor, atunci utilizarea unui mop cu aburi ți se va părea o joacă de copii;

 

·      Curățare eficientă și profundă – așa cum am mai menționat anterior, mopul cu abur te va ajuta să îndepărtezi aproape toate bacteriile de pe parchetul sau gresia din locuința ta. Curățenia se face rapid chiar și în spațiile greu accesibile, fapt ce te va scuti de mult efort;

 

·      Curățare naturală – mopul electric cu abur elimină natural bacteriile de pe suprafețele folosite, prin abur, fără substanțe chimice sau soluții de curățare.

 

Pentru o curățenie impecabilă îți recomandăm mopul multifuncțional cu aburi 10 în 1 Vaporella Medicare de la Studio Casa. Acesta are o capacitate de 0.4L și o putere de 1500W, fiind ideal pentru o locuință igienizată în orice moment, datorită celor 2 rezervoare pe care le are în dotare.

 

Mopul este foarte simplu de folosit și dispune de trepte de putere care permit ajustarea fluxului de abur în funcție de suprafața curățată. Accesează acum site-ul Studio Casa pentru a achiziționa acest mop electric cu aburi la un preț avantajos.

 

 

După ce criterii alegi un mop cu aburi?

 

Atunci când faci o alegere dintre mai multe mopuri cu aburi, trebuie să analizezi toate opțiunile și detaliile referitoare la aceste electrocasnice pentru a te asigura că nu vei irosi bani. Acestea sunt principalele criterii la care trebuie să fii atentă:

 

·      Puterea motorului – probabil că cel mai important factor este puterea motorului, acesta realizând întreaga activitate a mopului cu aburi. Îți recomandăm ca această putere să fie de minim 1000-1200W, pentru ca rezultatele curățeniei să fie cât mai impecabile;

 

·      Funcțiile mopului – acestea ar trebui să includă și un buton de reglare a cantității de abur pe care o degajă, o funcție de uscare a suprafețelor după spălare și diferite tipuri de igienizare pentru suprafețe;

 

·      Prețul – acesta reprezintă un factor important pentru oricine, deoarece nimeni nu și-ar dori să cheltuie banii pe un produs necalitativ. Te sfătuim, însă, să alegi mereu un produs de calitate înaltă, chiar dacă vei plăti mai mult la achiziționarea acestuia;

 

·      Dimensiunile – trebuie ca mopul să aibă dimensiuni adecvate locuinței tale pentru a fi ușor de manevrat și în cele mai înguste colțuri;

 

·      Autonomie – dacă nu dorești să fii întreruptă atunci când faci curățenie de bateria slabă a mopului cu aburi, asigură-te că acesta are o autonomie mai mare, de minim 45 de minute sau o oră.

 

Desigur că mai pot exista și alte criterii după care să te ghidezi atunci când alegi un mop cu aburi, dar acestea menționate mai sus sunt cele mai populare.

 

 aparat de curatat cu aburiCum se folosește corect un mop cu aburi?

 

Folosirea unui mop cu aburi nu reprezintă o dificultate, acesta fiind foarte ușor de pornit și manevrat. Mopul va fi folosit doar după citirea cu atenție a manualului de utilizare care conține toate informațiile producătorului. Îți sugerăm să păstrezi acest manual pentru a-l consulta atunci când ai nevoie de mai multe informații cu privire la utilizarea mopului cu aburi achiziționat.

 

Un lucru foarte important de notat este că acest electrocasnic nu se va folosi de către copii, dar și că alimentarea se va face de la prize de curent alternativ doar cu contact de protecție. Înainte de utilizarea mopului cu aburi pe podele, acestea vor fi aspirate de orice particule sau praf.

 

Pentru început vei umple rezervorul mopului cu apă, iar abia după aceea îl vei conecta la curentul electric și ridica în poziție verticală. Mai apoi, vei aștepta timp de câteva zeci de secunde pentru ca apa să se încălzească, iar apoi poți începe curățarea podelelor.

 

Se vor face mișcări lente înainte și înapoi pe spațiile pe care dorești să le speli, iar apoi, după ce ai terminat de curățat, va trebui să ștergi electrocasnicul cu o lavetă umedă. Îți recomandăm să faci acest lucru după fiecare utilizare pentru a păstra aparatul ca nou pentru o perioadă cât mai lungă.

 

 

Acum că ai aflat toate informațiile cu privire la alegerea unui mop electric cu aburi, poți accesa site-ul Studio Casa pentru a cumpăra un astfel de electrocasnic la un preț mic. Acum mai rămâne doar să uiți de timpul pierdut făcând curățenie și să te bucuri de mai mult timp petrecut alături de cei dragi.